11'nci grupta hafta sonunda zorlu maçlar var

TFF Bölgesel Amatör Lig 11'nci grupta 20'nci hafta heyecanı yaşanacak. Haftaya 40 puanla en yakın rakibi Çengelköy Futbol Yatırımlarının önünde dört puanla lider durumda giren Edirnespor deplasmanda ligin dibinde

28.02.2020 17:37:00 0
11

TFF Bölgesel Amatör Lig 11'nci grupta 20'inci hafta toplam yedi karşılaşma oynanacak.

 

EDİRNESPOR ZORLU DEPLASMANDA

 

Bu sezon oynadığı 19 maçta 12 galibiyet dört beraberlik ve üç yenilgi alarak 40 puanla lider durumda bulunan Edirnespor deplasmanda 14 puanla ligin dibinde yer alan Vizespor'a konuk olacak. Pazar günü Vize İlçe Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00'de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı Atakan Kozik yönetirken, yardımcılıklarını Mustafa Cem Büyük, Mete Topcu ve Barış Esa yapacak.

 

HAFTANIN MAÇI İSTANBUL'DA OYNANACAK

 

Haftanın en önemli karşılaşmasında 36 puanla ikinci sırada bulunan Çengelköy Futbol Yatırımları A.Ş deplasmanda 35 puanla üçüncü sırada bulunan Arnavutköy Belediyespor'a konuk olacak. Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşma ise Bollluca Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'de oynanacak. Karşılaşmada ise Ertuğrul Kösterelioğlu, Mehmet Taşdemir, Muhammed Kavgacı ve Seyfettin Alper Yılmaz hakem triosu görev alacak.

 

TEMSİLCİMİZ DEPLASMANDA

 

Geçtiğimiz hafta evinde Alibeyköyspor ile golsüz berabere kalarak puanını 22 yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise deplasmanda 29 puanı bulunan Karamürselspor'a konuk olacak. Hafta içinde teknik direktör Murat Küçük nezaretinde hazırlıklarını sürdüren temsilcimiz dün yaptığı son antrenmanının ardından maç saatini beklemeye başladı. Pazar günü Karamürsel Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Miraç Burak Özdöl düdük çalacak. Özdöl'ün yardımcılıklarını ise Erken Erzen, Kaan Ergin ve Hakan Tezcan yapacak.

 

HEDEF ÜÇ PUAN

 

Hafta sonunda zorlu bir maça çıkacaklarını kaydeden 1911 Çerkezköyspor Teknik Direktörü Murat Küçük " Geçtiğimiz hafta evimizde Alibeyköyspor karşısında iyi bir oyun ortaya koymamıza rağmen bir türlü galibiyet golünü bulamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldık. Bu hafta ise evimizde ilk devre mağlup olduğumuz Karamürselspor'a konuk olacağız. Rakibimizin gücünü biliyoruz fakat bizde bu maçtan üç puan istiyoruz. Karşılaşmayı kazanarak son haftalara rahat girmek istiyoruz" dedi.

 

UZUNKÖPRÜSPOR EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta Lüleburgazspor deplasmanından üç puan alarak rahat nefes alan Uzunköprüspor ise evinde İstanbul temsilcisi Ortaköyspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde Uzunköprüspor'un 15 puanı bulunurken, Ortaköyspor'u ise 27 puanı bulunuyor. Pazar günü Uzunköprü Ergene Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada Erkan Yegin, Derya Şanlıtürk, Selim Yasak ve Veysel Karani Özkan hakem triosu görev alacak.

 

TEKİRDAĞSPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR

 

Son haftalarda düşüş yaşayarak zirve yarışından uzaklaşan Tekirdağspor ise hafta sonunda Çanakkale temsilcisi Bozcadaspor ile üç puan mücadelesi verecek. Tekirdağspor oynadığı 19 karşılaşmada dokuz galibiyet dört beraberlik ve altı yenilgi ile 31 puan toplarken, Bozcadaspor ise dört galibiyet beş beraberlik ve on yenilgi ile 17 puanla 11'nci sırada bulunuyor. Tekirdağ Namık Kemal Stadyumunda oynanacak olan karşılaşmayı Ali Can Özışık yönetecek. Özışık'ın yardımcılıklarını ise Celal Eser, Ali Gün ve Muhammet Metin Kankaş yapacak.

Liderin on puan gerisinde beşinci sırada bulunan Bigaspor ise hafta sonunda evinde ligin rahat ekiplerinden Lüleburgazspor'u konuk edecek. Bigaspor'un 30, Lüleburgazspor'un ise 23 puanı bulunuyor. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü saat 14.00'de oynanacak olan karşılaşmada Asen Albayrak, İbrahim Tokuç, Figen Eleman, Mirsat Sancaktar görev alacak. Ligde 27 puanı bulunan Alibeyköyspor ise evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Başişkele Doğantepespor'u konuk edecek. Yunus Aytekin Atabek, Sinan Bilgin, Sedat Yılmaz ve Batuhan Kösem'in görev alacağı karşılaşma ise Alibeyköy Stadyumunda oynanacak.

 

 Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10