İYİ Parti'de Çetin güven tazeledi

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı 2. Olağan İlçe Kongresini Pazar günü gerçekleştirdi. Kongrede İdlib'te şehit düşen Mehmetçiklerimiz için Kuran-i Kerim okunurken,  İYİ Parti Tekirdağ

Kapaklı 1.03.2020 12:48:00 0
İYİ Parti

Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu'nda Pazar günü saat 12.00'de gerçekleştirilen kongreye TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya ve il yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkan Vekili Mehmet Aymak, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Çağlar Bütün, Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Fatih Diler, İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, İYİ Parti Saray İlçe Başkanı Abdullah Ataman, Saadet Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Hasan Karakoç, Türkiye Sakatlar Derneği Kapaklı Şube Başkanı Hayati Çakan, Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir,sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.

 

DİVAN BAŞKANI KAPLAN OLDU

 

Kongrede divan başkanlığına TBMM Divan Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan seçilirken, divan üyeliğine Mustafa Güney, Semiha Gönenç, İsmet Yılmaz ve Murat Barış Çapkan seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Enez Kaplan tarafından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı partililere okundu. Kongrede yönetim kurulu üyeleri faaliyet ve mali raporları okurken, her iki raporda oy birliği ile kabul edildi.

 

 

"ÇOK ÜZGÜNÜZ"

 

Daha sonra kongrede partililere seslenen İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin" Bugün bizim toyumuzdu, şenliğimizdi. Son günlerde çok sayıda şehidimiz oldu. Şahadet mertebesine ulaşmış şehitlerimizde Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar dilerim. Kongremizin daha farklı havada olmasını isterdik. Ama maalesef burada çok fazla konuşmadan yasımızı tutarak bu prosedürümüzü tamamlayacağız” dedi.

 

 

YENİDEN BAŞKANLIĞA SEÇİLDİ

 

Çetin'in konuşmasının ardından kongrede İdlib'te şehit düşen askerlerimiz için Kuran-i Kerim okundu. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Divan Katip Üyesi Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan ile siyasilerin konuşmadığı kongrede mevcut başkan Yusuf Çetin'in tek listesi ile seçimlere gidilirken, Çetin partililerin kullandığı oyların tamamına alarak yeniden başkanlığa seçildi. Yusuf Çetin yeniden başkanlığa seçilirken, Hamza Sakarya, Nesrin Küp, Erden Ekkazan, Safiye Kaymakçı, İsmet Yılmaz, Cemalettin Farımaz, Güler Ekiz, Ahmet Aydoğdu, Semiha Gönenç, Erol Çetin, Halil Duman, Gürkan Mandalı, Ali Varol, Murat Sağdıç, Hakan Boy, Mehmet Özcan, Nurcan Temel,, Ahmet Doğrukalp, Kemal Bilgin, Büşra Arslan, Murat Barış Çapkan, İbrahim Çakmak, Emrah Ülkücü ve Meryem Şüküfe Yavuz yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10