Bunalıma girip intihar etti

Eşi ile yaşadığı sıkıntı nedeniyle bunalıma girdiği iddia edilen 35 yaşındaki Tolgahan Türkmen evinde tüfekle intihar ederek yaşamına son verdi.

Çerkezköy 4.03.2020 12:22:00 0
Bunalıma girip intihar etti

TÜFEK İLE İNTİHAR ETTİ


Olay, Hayri Batur Caddesi üzerindeki Bony Evleri B blok Daire 4’te meydana geldi. İddiaya göre ağabeyi Tolgahan Türkmen'den haber alamayan kardeşi eve girdiğinde Türkmen'i yerde hareketsiz bularak durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Türkmen'in av tüfeği ile intihar ettiğini belirledi.İnceleme sırasında Türkmen'in kamerasını açık bıraktığı cep telefonu bulan polis ekipleri görüntüleri inceledi. Türkmen'in intihar anını cep telefonu kamerasıyla kaydettiği belirlendi. 

 

EŞİ İLE ARASI AÇIKMIŞ

 

Ekonomik sıkıntılar yaşadığı iddia edilen Türkmen’in eşi ile arasını açık olduğu ve girdiği bunalım sonrası intihar ettiği tahmin ediliyor. Türkmen'in naaşı ilk olarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne daha sonra detaylı otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın ardından Türkmen'in yakınları sinir krizi geçirirken, polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10