CHP İlçe Teşkilatı muhasebecilerin gününü unutmadı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı 1-7 Mart Muhasebe Haftası vesilesiyle Çerkezköy'de bulunan muhasebecileri ziyaret etti.

Tekirdağ 4.03.2020 14:26:00 0
CHP İlçe Teşkilatı muhasebecilerin gününü unutmadı

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

1-7 Mart Muhasebeciler Haftası Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Çerkezköy'de de çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanlığı da muhasebecileri özel gününde yalnız bırakmadı. Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy'ün muhasebecilerine ziyaretlerini gerçekleştirdi. Gerçekleşen ziyaretten dolayı mutluluklarını dile getiren Çerkezköylü muhasebeciler, CHP İlçe yönetimine de teşekkür etti.

 

 

MUHASEBECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri muhasebeciler ile görüş alış verişinde bulundular ve sorunlarını dinlediler. Sorumluluk bakımından en hassas mesleklerden birini üstlenen muhasebecilerin, devlet ile iş dünyası arasında köprü olarak görev yaptığını vurgulayan CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez "1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla bölgemizde ve ülkemizin dört bir yanında bu zor görev yerine getiren tüm muhasebecilerimizin özel günlerini kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim" dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10