Eda Nur Işıksal'ın ilk kitabı okurlar ile buluştu

Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından genç yazar Eda Nur Işıksal'ın ''İlk'' adlı kitabı için Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu ve Opet Anadolu Lisesi'nde imza günü ve sÃ

Tekirdağ 6.03.2020 16:08:00 0
Eda Nur Işıksal

Tekirdağlı genç yazar Eda Nur Işıksal ‘’İlk’’ adli ilk kitabının imza gününde, Marmaraereğlili okurlar ile buluştu. Marmaraereğlisi Belediyesi tarafından düzenlenen imza günü etkinliği Marmaraereğlisi Meslek Yüksek Okulu ve Opet Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi. Bu etkinlikler ile genç yazar ‘’İlk’’ adlı kitabını Marmaraereğlili okurlarına tanıttı. Işıksal öğrenciler ile kitap severlerle İlk adlı kitabını tanıştırarak, yazarlık yoluna nasıl çıktığını ve kitabının hikayesi hakkında bilgi verdi.

“YAZARLARIMIZIN HER DAİM DESTEKÇİSİ OLACAĞIZ”

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, genç yazar Eda Nur Işıksal’ı İlk adlı kitabından dolayı tebrik ederek, ‘’Yayın hayatına kazandırdığı ‘’İlk’’ adlı eserinden dolayı yazarımız Eda Nur Işıksal’a çok teşekkür ediyoruz. Tekirdağımızdan böyle cevherlerin çıkması bizleri çok mutlu ediyor. Sanata değer veren belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda yazarlarımızın her daim destekçisi olacağız. Dilerim Tekirdağımızdan ve ilçemizden kendini sanat ve edebiyata adamış daha nice gençlerimiz çıkar.” dedi.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10