Malkara'da tarihe yön verecek ekip kuruldu

Malkara'nın tarihini araştırmak ve bölge genelinde gözlem yapmak üzere kurulan Malkara Tarihi Araştırma Çalışma Grubu ilk toplantısını Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay başkanlığÄ

Malkara 8.03.2020 13:48:00 0
Malkara

Düzenlenen bu ilk toplantıda öncelikle Malkara’nın tarihini gözden geçirecek, yeni araştırma sonuçları ile tarihte ekleme ve düzeltmeler yapacak olan grup oluşturuldu. Ardından Malkara tarihi ile ilgili değerlendirme ve çalışmaların planlaması yapıldı.

YER ALAN İSİMLER

Oluşturulan Malkara Tarihi Araştırma Çalışma Grubu’nda; Malkara Tarihi Araştırma Çalışma Grubu Başkanı Coğrafya Öğretmeni Kemal Akalın, Malkara Tarihi Araştırma Çalışma Grubu Başkan Yardımcısı Arkeolog Aykut Gezgin, Malkara Tarihi Araştırma Çalışma Grubu Sekreteri Arkeolog Ümit Korkutal, Tekirdağ İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Hacıoğlu, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay, Tarih Araştırmacısı Recai Gülgezen, Tarih araştırmacısı Tevfik Altürk, Kolloksiyoner Hüseyin Karalamacı, Resim Öğretmeni İsmail Damarlı, Prof. Doktor Nail Yılmaz, Tarih Öğretmeni - Murat İşcan  ve Araştırmacı Emekli öğretmen Yavuz Yalçın ve Arkeolog  H.Özerk Canbaz yer alıyor.


0282 726 91 91
0282 747 65 10