Başkan Albayrak Balabanlı'da Kadınlar Kahvesi'ni ziyaret etti

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ile eşi Gülseren Albayrak ile birlikte Kadınlar Kahvesi'ni geçtiğimiz Cuma günü ziyaret etti. Kadınlar Kahvesi, Muratlı Balabanlı Mahallesi'n

Tekirdağ 8.03.2020 13:52:00 0
Başkan Albayrak Balabanlı

Kadınlar Kahvesi’ndeki kadınlara Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında kısa bilgiler veren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak kadınlarla bir süre sohbet edip talep ve önerilerini dinledi. Başkan Albayrak, kadınlara ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kadınların kendilerinin hazırladıkları yemeklerinde tadına bakan Başkan Albayrak günün anısına onlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

“ÜLKEMİZİN MUTLU GÜNLERE İHTİYACI VAR”

Kadınlar Kahvesi’nde herkesle bir arada olduğu için mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Albayrak, “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. İnşallah bundan sonra şehit haberleri almayız. Bizim ülkemizin birlik beraberlik içinde mutlu günlere ihtiyacı var, bu da olacak, ülkemiz bunu da aşacak buna inanıyorum, herkesin güzellikler yaşamasını istiyorum." dedi.

KADINLARA GEZİ SÖZÜ VERDİ

Gerçekleşen ziyarette Başkan Albayrak, Balabanlı kadınlara gezi sözü vererek onları istedikleri zaman istedikleri bir şehre geziye göndereceklerini söyledi. Başkan Albayrak Balabanlı kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutlamayı da unutmadı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10