BBP'den şehitler için bayrak yürüyüşü

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kapaklı İlçe Başkanlığı tarafından İdlip'te hava saldırısı sonucu şehit olan askerlerimiz ve tüm şehitlerimiz için bayrak yürüyüşü düzenlendi. BBP

Kapaklı 9.03.2020 16:14:00 0
BBP

Eski belediye meydanında düzenlenen bayrak yürüyüşüne BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler,  Kapaklı Alperen Ocakları Başkanı Özcan Yıldız, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

"HER DAİM HAZIRIZ"

 

Programda konuşan BBP İlçe Başkanı Fatih Diler yaptığı açıklamada; “Ordu sefere çıkmışsa tartışma, siyaset biter, arkasından dua edilir. İdlip bölgesindeki hain Rus-Rejim saldırıları sonucu şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifa dilerim. Allah kahraman ordumuzu muzaffer eylesin. Başta şehit aileleri olmak üzere milletimize sabır versin. Artık hükümetin siyaseti sona ermiştir. Bundan sonraki hareket şeklimizi Türk Devleti’nin savaş geleneği belirleyecektir. Mazlum coğrafyalara umut olmak için Suriye’de bulunan kahramanlarımızın intikamı sonuna dek alınacaktır. Artık geri çekilmek asla söz konusu olmayacak. Türk Ordusu'nun ayak bastığı bütün topraklar Türk Devleti’nin himayesine girecektir, girmelidir. Suriye artık bizim için muharebe alanıdır. Karşımıza çıkacak her türlü rejim-İran-Rus birlikleri yok edilmelidir. Barış zamanı düzenli ordusu olan bu milletin savaş zamanı 80 milyonluk dev bir ordusu var. Ordu sefere çıktığı gün bütün fikir ayrılıkları bir kenara konulmalıdır ve konulmuştur. Ordumuzun muzafferiyeti için dua edeceğiz. Devlet ihtiyaç duyarsa hepimiz Türk Silahlı Kuvvetleri’nin birer neferiyiz. Kahraman ecdadımızdan emanet aldığımız bu vatan için kanımıza son damlasına dek akıtmaya her daim hazırız” dedi. 

 

"ORDUMUZUN YANINDAYIZ"

 

Diler, "Savaşlar sadece yıkım ve gözyaşı getirir. Bütün siyasi kanallar kapandığında devletler birbirlerine üstünlüklerini göstermek istediklerinde güç kullanırlar. Savaş çığırtkanlığı yapmanın kimseye bir faydası yoktur. Savaşanın bir kazananı olmaz, herkes kaybeder, çok kaybeden yenilmiş sayılır. Lakin töremizde ordu sefere yürüdüğünde hele bu ordu şanlı Türk Askeri ise artık susulur ve sadece ordumuzun muzaffer olması için dua edilir. Bizim şanlı ordumuz peygamber ordusudur. Mazlumlar ölmesin diye ölür. Vatan onun için Türk bayrağının dalgalandığı her yerdir. Dünyanın hiçbir coğrafyasında bayrak için ölümün üzerine yürüyecek başka bir ordu yoktur. Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Eğer vatanım bölünecekse eğer milletim parçalanacaksa, eğer son Türk Devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti yıkılacaksa eğer bayrağım düşecekse eğer bu yurdun üstünde ezan seslerim susacaksa ne partisi, ne canım, hepsi feda olsun. Türkiye Cumhuriyeti devletimiz her zaman 20 yaşındadır. Devletimiz gerek duyduğundan sınır içinde, sınır dışında vatanımız ve milletimiz al bayrağımız Türk İslam Birliği için kanımızın son damlasına kadar savaşmaya hazırız. Bahar Kalkanı Harekatı’nın Türk Milleti olarak devletimizin, ordumuzun yanındayız” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10