ÇOSB dijital dönüşümde  firmalara destek oluyor

Dijital dönüşüm çalışmalarına katkı sağlamak için Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki (ÇOSB) firmalara yönelik üç hafta sürecek MBA Eğitimleri'ne başlandı.

Tekirdağ 9.03.2020 16:33:00 0
ÇOSB dijital dönüşümde  firmalara destek oluyor

EĞİTİMLER SÜRÜYOR

 

Planlanan eğitimlerin, 7-8 Mart, 14-15 Mart ve 21-22 Mart günlerinde yapılacağını duyuran ÇOSB Müdürlüğü, üç haftalık bu eğitim sürecinin ilk gününde “Endüstri 4.0 Teknolojileri–İş Modelleri” ile “Yapay Zeka”, alanında eğitimlerin verildiğini belirtirken ikinci gününde ise “Bulut Bilişim Sistemleri” ile “Robotik Süreç Otomasyonu” alanında eğitimlerin verildiğini açıkladı.

 

GELECEK GÜNLERDEKİ EĞİTİMLER

 

ÇOSB Müdürlüğü yaptığı açıklamada, Dijital Dönüşüm Mini MBA Eğitimleri kapsamındaki gelecek eğitim programlarında ise “Eklemeli Üretim, Büyük Veri, Dijital İnovasyon, Siber Güvenlik, Artırılmış ve Sanal Gerçeklik, Nesnelerin İnterneti, Dijital Pazarlama ve Marka Yönetimi” alanlarında bilgilendirici eğitimlerin verileceğini belirtti.

Eğitimlerin ilk iki gününe katılan farklı sektörlerden katılımcılar, bu kapsamlı bir eğitime katıldıkları için memnuniyet duyduklarını dile getirdiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10