MİTSUBİSHİ GÜNERİ MOTORS

  Mitsubishi Motors, otomotiv sektörünün önümüzdeki 100 yılının kapısını aralayacak bir öncü olarak, 2000'lerde de hızla gelişmeye ve çalışmalarına devam ediyor.

10.03.2020 08:15:00 0
MİTSUBİSHİ GÜNERİ MOTORS

 

Kendi bünyesi altında yetkili bayiler ve servisler bulunduran Mitsubishi Motors, Türkiye‘de köklü ve sağlam bir hacme sahiptir. Bu hacmi oluşturan servisler arasında büyük pay sahibi olan Güneri Motors bu alanda emeklerini uzun yıllardır aynı vizyon ile sürdürmeye devam etmektedir. 1983 te kurulan ve 1990 yılından itibaren şuanda bulunduğu kendi tesisinde otomotiv sektöründe başarılı ve aktif rol oynamaktadır.

     1995’ten bu yana Mitsubishi Motors yetkili servis garantisiyle aynı tesisinde ilerleyen servis teknoloji ve yöntemlerini her daim aktif kullanarak Türkiye ‘deki Mitsubishi Motors markasına çok büyük katkılar sağlamıştır. Mitsubishi Motors markasını ve otomobillerini ülkemizde ilerletmek, tanıtarak yaygınlaştırmak, piyasada araç sayısını arttırmak ve de servis hizmetinin en iyisini yapmak amaçlarıyla görev almaktadır. Müşterilerine her daim kaliteyi ve hızlı hizmetin en iyisini sunmak anlamında öncülük sağlamış olan Güneri Motors Otomotiv bu alanda hizmetine uzun yıllardır Pendik bölgesinde devam etmektedir. Bu hizmetlerin neticesinde memnun kalan müşteriler markaya ve firmaya devamlılık yaratmakta, yeni tavsiyelerde bulunmakta ve Mitsubishi Motors markasına katkı sağlamaktadır. Böylece de Mitsubishi Motors markası Türkiye’de sağlam temeller oluşturmaktadır.

      Devamında, İstanbul Anadolu yakasında yer alan Mitsubishi yetkili ana bayisi Güneri Motors Otomotiv hakkında daha fazla söylenebilecekleri şu şekilde sıralayabiliriz; Mitsubishi markalı her araç, size teslim edildiği andan itibaren Güneri Motors garantisi altındadır. Size hak ettiğiniz mükemmel hizmeti sunmaya hazır ve her geçen gün hizmetin daha iyisini yapabilme gayreti ile çalışmaktadır. Güncel, teknik bilgilere sahip donanımlı teknik uzmanları ve sertifikalı, eğitimli servis personelleri ile aracınızın bakım ve onarım işlemlerini gerektiği şekilde yaparak aracınızı uzun yıllar güvenle ve keyifle kullanabilmenizi sağlayacaklardır.

     Mitsubishi Motors binek sınıfı ilk ve eski ana bayisi Güneri Motors Otomotiv’in bu zamana kadar ki sahip olduğu bazı başarıları inceleyecek olursak;

  1. 2006 Yılı En Çok DDS Yapan Bayi
  2. 2012 Yılı En İyi Servis Performansı
  3. 2013 Yılı En Başarılı Yetkili Servisi
  4. 2016 Bahar Kampanyası’nda 1.Araç Giriş Sayısına Sahip
  5. Ve hemen hemen her yıl markaya olan başarılı katkılarında dolayı aldığı sayısız plaketlerde bunlara dahil edilebilir.

     Beraberinde, firmanın başarılarının temelindeki etkenlerden biri de uzun yıllardır aynı firmada çalışan uzman personellere sahip olmasıdır. Ve çalışanların motivasyonlarının yüksek olması, disiplini elden bırakmamaları ve özverili çalışmaları ile sektöre ve müşterilere hizmetlerini en iyi şekilde yerine getirmektedir. Aynı zamanda, Mitsubishi Motors yetkili servisleri arasında en başarılı yetkili servis danışmanı gibi çalışanları bünyesine çalıştırmaktadır. Servis danışmanının başarılarında bahsetmek gerekirse;

Temsa Motorlu Araçlar Pazarlama Ve Dağıtım A.Ş. ‘nin kendisine vermiş olduğu,

  • 2010 Yılı Temsa Otobüs-Midibüs Sertifikalı Servis Danışmanı
  • 2013 Yılı En Başarılı Mitsubishi Servis Danışmanı
  • 2016/2019 Mitsubishi Motors Teknisyen Olimpiyatları Finalisti
  • 2019 Servis Garanti Uzmanlığı Sertifikası
  • Modül1 / Modül2 / Modül3 Servis Danışmanı Akademi Programı Başarı Sertifikaları

vb.şeklinde sıranabilir. Ayrıca, diğer departmanlarda çalışan personellerinde yetkili servis sertifikaları mevcuttur.

    Mitsubishi Güneri Motorsun müşterilerine sunduğu hizmetleri sıralayacak olursak, başarılarla dolu yetkili servis hizmetini, Mitsubishi Care ilgisi ile 7/24 yol yardım hizmetini, hasar-onarım hizmetini ve 2. El araç satış hizmetini temel olacak şekilde sıralayabiliriz.

     Daha fazla bilgi ve tecrübelerden faydalanmak istiyorsanız 7/24 ulaşıp hizmet alabileceğiniz Mitsubishi yetkili oto servisi Güneri Motors ile iletişime geçebilir ve aracınızı güvenle emanet edebilirsiniz. İletişim için www.gunerimotors.com.tr veya irtibat numaraları 0(216)3970028 – 05076503964 üzerinden anında ulaşabilirsiniz…

 

Sosyal medya hesaplar:

https://www.facebook.com/gunerimotors

https://www.instagram.com/mitsubishigunerimotors/?hl=tr

https://twitter.com/gunerimotors

https://www.linkedin.com/in/g%C3%BCneri-motors-otomotiv-5056bb1a0/

https://gunerimotors.tumblr.com/

https://www.youtube.com/channel/UCw0uV_PlerboyCAeKFZRcEw?view_as=subscriber


0282 726 91 91
0282 747 65 10