Ergene'de salgın hastalıklara karşı çalışmalar yapıldı

Bulaşıcı ve salgın hastalıklara karşı Ergene Belediyesi de önlemler almaya başladı. Ergene Belediye Başkanlığı tarafından kurum içi tüm binalarda ve servis araçlarında temas edilen yüzeylerde sal

Ergene 10.03.2020 13:34:00 0
Ergene

Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nün vektörel mücadele ekipleri sağlıklı ortamlar oluşturmak amacıyla Belediye bünyesindeki tüm hizmet binalarında dezenfeksiyon çalışmalarına hız kazandırdı. Ekipler, mikroorganizmalar, mantar ve bakteri gibi bulaşıcı hastalıklara karşı önlem alarak, hafta sonu Ergene Belediyesi binalarında ilaçlama yaptı.

RUTİN OLARAK DEVAM EDECEK

Bu çalışmalar kapsamında temas ve solunum yoluyla bulaşabilecek hastalıklara karşı vatandaşları ve çalışan personelin korunması amaçlanıyor. Ergene Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce yürütülen bu dezenfeksiyon çalışmalarının rutin bir şekilde devam edeceği de açıklandı.

“ÖNÜMÜZDE Kİ GÜNLERDE DE DEVAM EDECEKTİR”

Her türlü tedbirin aldığını ifade eden Belediye Başkanı Rasim Yüksel konuyla ilgili, “Vatandaşlarımızı ve çalışan personelimizi olası salgın hastalıklardan korumak amacıyla belediyemize ait olan tüm hizmet binalarında ki ortak kullanım alanlarımızda gerekli önlemler alınmıştır. Yapılan dezenfeksiyon çalışmaları rutin bir şekilde önümüzde ki günlerde de devam edecektir’ açıklamasında bulundu.

Haber/

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10