Çetin: vatandaşlarımız gereken hassasiyeti göstermeli

Kapaklı Belediyesi olarak ilçe genelinde korona virüs tedbirlerinin alındığını ve periyodik şekilde dezenfekte çalışmalarının devam edeceğini açıklayan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin,

Kapaklı 13.03.2020 16:56:00 0
Çetin: vatandaşlarımız gereken hassasiyeti göstermeli

Kapaklı Belediyesi tarafından ilçe çapında dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen koronavirüse karşı alınan önlemler aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda KENTAŞ ekipleri, okullarda ve toplu taşıma araçlarında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarına devam ediyor. Kapaklı Belediyesi’nin sürdürdüğü dezenfekte çalışmaları hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "İlaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza belirli periyotlarda kentimiz genelinde devam ediyoruz. Halkımızın sağlığını her şeyden çok önemsiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 “İLÇE GENELİNDE TEDBİRLER ATTIRILDI”

 

Çin'in Vuhan eyaletinde ortaya çıkan ve dünyayı etksi altına alan koronovirüsün Türkiye’de de görülmesi üzerine ilçede tedbirlerin arttırıldığını kaydeden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Ölümcül vakalara yol açan ve ülkemizde de rastlanan Corona Virüse(Covid-19) karşı ilçemizde de tedbirlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Bu kapsamda belediyemizin bir iştiraki olan birçok alanda ilçemizde hizmetlerine aralıksız devam eden KENTAŞ tarafından kentimiz genelindeki tüm okullarda ve toplu taşıma araçlarında Corona Virüse(Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çalışmalarımız belirli periyotlarda kentimiz genelinde sürecek." şeklinde konuştu.

 

“KORUNMA ÖNLEMLERİNİ DİKKATLE UYGULAYIN”

 

Okullarda ve toplu ulaşım araçlarında dezenfekte işlemlerinin yapıldığını da sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Çetin, "Periyodik ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarımız ve Corona Virüse(Covid-19) karşı alınan önlemler kapsamında ilçemizdeki okullarımızda ve toplu taşıma araçlarında çalışmalarımız devam ediyor. Söz konusu virüse karşı umuma açık alanların dezenfekte çalışmalarının yanı sıra bireysel tedbirler de çok büyük önem arz etmektedir. Kişisel temizliğe büyük önem veren milletimizin, bu süreçte daha hassas bir şekilde davranmasını istirham ediyorum.” dedi. Sağlık Bakanlığı tarafından hazırlanan broşürlerdeki bilgileri uygulamaya özen göstermeleri konusunda vatandaşları uyaran Başkan Çetin, vatandaşlardan bu bilgileri aileleri ve yakınları ile de paylaşarak bu süreçte gereken hassasiyeti göstermelerini önemle rica etti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10