Çerkezköy'de korona seferberliği! Etkinlikler iptal edildi

Tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgınına karşı önlemlerini sıklaştıran Çerkezköy Belediyesi, vatandaşların yoğun olarak kullandığı alanlarda ve kamu binalarında dezenfekte Ã?

Çerkezköy 13.03.2020 17:05:00 0
Çerkezköy

Çin'de ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı saran Corona Virüse karşı Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü kent genelinde ilaçlama çalışması yaptı. Çalışmalar kapsamında vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olan Çerkezköy Belediyesi Hizmet Binaları, kamu kurum ve kuruluşları, parklar ve ibadethanelerde ilaçlama çalışması gerçekleştirildi.

 

 

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRECEK

 

  İhtiyaç duyulan tüm kamu alanlarında dezenfekte çalışması yapıldığına dikkat çeken Çerkezköy Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, Corona Virüse karşı dezenfekte çalışmalarının periyodik olarak devam edeceğini kaydetti.

 

OKULLARDA DEZENFEKTE EDİLDİ

 

Çin'de başlayıp dünyaya yayılan korona virüsünün Türkiye'ye sıçramasının ardından ülke genelinde hem kurumlar hem vatandaşlar tedbirlerini almaya devam ediyor. Çerkezköy'de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde kent genelindeki tüm eğitim kurumlarında okul idarecilerinin gözetiminde korona virüse karşı önleyici tedbir almak amacıyla temizlik, ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapıldı.Görevli personeller okullarda sınıflar, lavabo, idari alanlar ve okuldaki tüm iç ve dış cepheleri dezenfekte etti.

 

 

TÜM ETKİNLİKLER İPTAL EDİLDİ

 

Çin’in Wuhan kentinde başladıktan sonra tüm dünyada hızla yayılan ve Türkiye’de de rastlanılan korona virüsü nedeniyle Çerkezköy Belediyesi, etkinlik sahibi ve paydaşı olduğu tüm faaliyetleri Nisan ayı sonuna kadar erteledi. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay "Halk sağlığını korumak adına belediyemize bağlı tüm birimlerdeki kültürel, sportif etkinlikler ile eğitim, konferans, toplantı vb faaliyetler Nisan ayı sonuna kadar iptal edilmiştir. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz" dedi.

 

ÇTSO DA AÇIKLAMA YAPTI

 

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası da açıklama yaparak " Corono virüsünün yayılmasını önlemek adına dünyada, ülkemizde ve şehrimizde alınan tedbirlere paralel olarak etkinliklerimiz ileri bir tarihe kadar iptal edilmiştir. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz" dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10