Diş Hastanesi'nin açılmasına sayılı günler kaldı

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından tadilatı yapılan Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Çalışmalarını

Kapaklı 13.03.2020 17:28:00 0
Diş Hastanesi

Kapaklı’da yapımı devam eden Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin çalışmalarında sona yaklaşıldı. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’in girişimleri ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün Kapaklı Devlet Hastanesi’nin yanında bulunan ve kullanılmayan Toplum Ruh Sağlığı binasında sürdürülen tadilat çalışmaları büyük oranda bittiğini ve merkezin kısa bir zaman içerisinde hizmete açılacak. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde süren çalışmalarda sona yaklaşılırken çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Mustafa Çetin, tamamlanan çalışmalar hakkında yetkili ekiplerden bilgi aldı.

 

“MERKEZİMİZDE 12 ÜNİTE OLACAK”

 

“Girişimlerimiz neticesinde Ağız ve Diş Hastanesi’ni Kapaklı’ya kazandırmaya çalışıyoruz” diyen Başkan Mustafa Çetin açıklamasında, “Şu anda mevcut OSB sınırları içerisinde olan hastanemizin bir bölümünde bir rehabilitasyon merkezi vardı. Taşındığı için o bina boş kaldı. Biz Ağız ve Diş Hastanesiyle yaptığımız temaslar neticesinde Kapaklı Ağız ve Diş Hastanesi’ni oraya taşımak için anlaşarak Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından tadilat çalışmalarına başladık. Çalışmalar büyük oranda tamamlandı. Merkezimizde 12 ünite olacak. 12 diş hekimi ve toplamda 22 personel ile hizmet verecek. 400 metrekare alana sahip olacak merkezde radyoloji ve protez işlemleri ve tüm laboratuvar işlemleri gerçekleştirilebilecek. Günlük 300'e yakın vatandaşımıza hizmet edebilecek. Kısa bir süre içerisinde hizmete açacağımız Kapaklı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin ilçemizde hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

 

Haber/Sevay Kardeş

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10