Çorlu'da kadına şiddetle mücadele masaya yatırıldı

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı başkanlığında önceki gün Kaymakamlık Toplantı Salonu'nda Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon Toplantısı yapıldı. Toplantıda 2019 yı

Çorlu 14.03.2020 10:28:00 0
Çorlu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığının birlikte çalışması sonucunda oluşan “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Koordinasyon Planı” kapsamında önceki gün saat 10.30 da Çorlu Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İlçe Koordinasyon Toplantısı” yapıldı. Kadına yönelik şiddetin önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü toplantı Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın başkanlığında gerçekleşti.

2019 YILINDAKİ OLAYLAR MASAYA YATIRILDI

Kaymakam Sarılı başkanlığında yapılan toplantıda, 2019 yılı içerisinde meydana gelen olaylar konuşuldu ve geçmiş yılın değerlendirilmesi yapıldı. 2020 yılı içerisinde kadına yönelik şiddetin önlenmesi için alınması gereken önleyici tedbirler ve yapılması gereken iş ve işlemler görüşüldü. Ardından Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nün hazırladığı sunumun yapılmasıyla toplantı sona erdi.

TOPLANTIYA KATILANLAR

Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı’nın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Cumhuriyet Savcısı, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Müftülüğü Temsilcisi, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, İlçe Sağlık Müdürü, Kadın Konukevi Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü, Baro Temsilcisi ve Kızılay Şube Başkanı katılım sağladı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10