Kapaklı İstihdam Ofisi 33 kişiye iş kapısı açtı

Kapaklı Belediyesi Teras Cafe'de, Çetin Group ile Kariyer ve İstihdam Ofisi öncülüğünde önceki gün işçi ve iş veren temsilcileri buluşması düzenlendi. Düzenlenen buluşmada iş veren temsilcileri iÅ

Kapaklı 14.03.2020 16:19:00 0
Kapaklı İstihdam Ofisi 33 kişiye iş kapısı açtı

Kapaklı Belediyesi’nin faliyete geçirdiği hizmetlerden biri olan "Kariyer ve İstihdam Ofisi" iş arayan vatandaşlar ile personel arayan işvereni buluşturan toplu iş görüşmeleri düzenlemeye devam ediyor. Önceki gün Kapaklı Belediyesi Teras Cafe'de Çetin Group ile Kariyer ve İstihdam Ofisi öncülüğünde 51 kişi ile değerlendirme ve mülakatlar gerçekleştirildi. Bu görüşmelerin sonucunda ise 33 kişi işe kabul edildi. İş arayan vatandaşlar ve işverenler de işçi açığını kapatma imkanı sağladıkları için Kapaklı Belediyesine teşekkür etti.

“İŞ BULMALARINA YARDIMCI OLUYORUZ”

Kariyer ve İstihdam Ofisi’ne iş arayan vatandaşların başvurabileceğini kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşların işsizlik sorununu belediye bünyesinde kurulan bu ofisle çözüme kavuşturduklarını söyledi. Başkan Çetin, “Kariyer ve İstihdam Ofisi iş arayan vatandaşlarımız ve fabrikalar arasında bir köprü oluyor. Birçok sanayi kuruluşu ile irtibat halindeyiz, onların istek ve taleplerine göre vatandaşlarımızı yönlendiriyoruz ve iş bulmalarına yardımcı oluyoruz.” şeklinde konuştu.

Haber/ Sevay Kardeş


0282 726 91 91
0282 747 65 10