Salgına karşı çöp konteynerleri yıkandı

Süleymanpaşa Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından korona virüsü salgınına karşı başlatılan mücadele kapsamında ilçedeki çöp konteynerlerini yıkayarak dezenfekte etti. Konu ile ilgili Sül

Süleymanpaşa 16.03.2020 14:11:00 0
Salgına karşı çöp konteynerleri yıkandı

Rutin çöp toplama işlemini ilçenin dört bir yanında  “Atmazsan Batmaz” sloganıyla gerçekleştiren Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, çöplerin toplanmasının ardından da çöp konteynerlerinin tek tek yıkama çalışması yapıyor. Alınan çöplerin ardından konteyner yıkama makinesi ile alınan konteynerler ilaçlı suyla dezenfekte edilirken olası bir virüs kaynağı olma durumunun önüne geçiliyor.

“ÇALIŞMALAR TİTİZLİKLE SÜRÜYOR”

Korona virüsü salgın hastalığına karşı Süleymanpaşa Belediyesi’nin en üst seviyede önlemler ve tedbirler aldığını kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü söyledi.  Başkan Yüksel, “Aldığımız tedbirler kapsamında daha önceden de gerçekleştirdiğimiz konteyner yıkamalarımızı sıklaştırarak dezenfekte etmekteyiz. Devletimizin aldığı tedbirler kapsamında özellikle dezenfekte çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkarıp bu illeti hiçbir vatandaşımıza bir şey olmadan bir an önce def etmek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Haber/ Sevay Kardeş

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10