Esnaf Odası'ndan ücretsiz ilaçlama çalışması 

Esnaf ve Sanatkarlar Odası ise korona virüsü salgınına karşı oda üyelerinin iş yerlerine ilaçlama ve dezenfekte etmeye yönelik çalışma başlattı. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı A

Çerkezköy 20.03.2020 16:26:00 0
Esnaf Odası

Aralık 2019 Çin’in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüsü (COVİD 19) salgınına karşı Çerkezköy’de tedbirler arttırılarak sürüyor. Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası da üyelerinin iş yerlerini ilaçlama ve dezenfekte etmeye yönelik çalışma başlattı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, ilaçlama çalışmaları için bir ilaçlama firması ile anlaştıklarını belirterek “Dün ilk olarak Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda dezenfekte çalışması yapan ekipler daha sonra Atatürk Caddesi, Öztrak Caddesi ve bağlı sokaklarda hizmet veren esnaf ve sanatkarların işyerini dezenfekte etti.” dedi.

 

 

“ÜCRETSİZ DEZENFEKTE ÇALIŞMASI YAPILACAK”

 

Salgına karşı başlatılan dezenfekte çalışmaları hakkında bilgi veren Oda Başkanı Ali Bozdağ,”Dezenfekte çalışmalarına Atatürk ve Öztrak Caddesi’nde başladık. Dezenfekte çalışmalarımız ilçe genelinde, Kızılpınar Mahallesi ve Veliköy Mahallesi ile Kapaklı’da devam edecek. Tüm oda üyelerimizin iş yerlerinde ücretsiz dezenfekte çalışması gerçekleştireceğiz” açıklamasında bulundu.

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10