Malkara Belediye Akademisi kursiyerlerden dayanışma örneği

Malkara Belediye Akademisi'nin eski ve yeni kursiyerleri, ülkede süren koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında sağlık görevlileri ve kamu kurumlarında kullanılmak üzere evlerinde maske dikmeye başladÄ?

Malkara 25.03.2020 12:09:00 0
Malkara Belediye Akademisi kursiyerlerden dayanışma örneği

Türkiye’de koronavirüs salgın hastalığına karşı tüm imkanlar seferber ediliyor. Bu konuda yerel yönetimlerde üzerine düşeni en iyi şekilde yapıyor. Bu kapsamda Malkara Belediyesi tarafından maske üretimi destekleniyor. Belediye’nin maske üretimi için malzeme ve dikiş makinesi imkânı sağladığı Malkara Belediyesi’ne bağlı olarak faaliyet gösteren Belediye Akademisi’nin eski ve yeni kursiyerleri maske dikimine başladı.

 

"KURSİYERLERİMİZ EVLERİNDE MASKE ÜRETMEYE BAŞLADI"

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara Belediyesi olarak maske ihtiyacını karşılamak için Belediye Akademisi aracılığıyla maske üretimine destek olduklarını kaydetti. Maske yapımı için gerekli malzemeleri belediye olarak temin ettiklerini belirten Başkan Yurdakul, “Belediye Akademisi bünyesinde bulunan dikiş makinelerini ve maske için gerekli malzemeleri maske dikmek isteyen kursiyerlerimizin evlerine götürdük. Belediye Akademisi eski ve yeni kursiyerleri evlerinde zaman kaybetmeden maske üretmeye başladılar. Halk sağlığının salgına karşı korunması için mücadele eden kamu görevlilerine dağıtmak üzere maskeleri dikiyoruz. Yarından itibaren ilçemizde kamu hizmeti veren Devlet Hastanesi, Sağlık Ocakları, Polis, Jandarma ve Belediye Personellerine ücretsiz olarak dağıtacağız. Koronavirüs salgınına karşı mücadele ettiğimiz bu günlerde gönüllük esasına dayanarak evlerinde maske diken kursiyerlerimize teşekkür ederim. El ele vererek bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız.” açıklamasını yaptı.

Haber/ Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10