ÇOSB dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Virüsün konuşulmaya başlandığı ilk günden bugüne, koronavirüse karşı çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiren Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü (ÇOSB) bu kap

Çerkezköy 30.03.2020 18:00:00 0
ÇOSB dezenfekte çalışmalarına devam ediyor

Bölge genelindeki tüm yollarda ve açık alanlarda ekipleriyle dezenfekte çalışmalarını sürdüren ÇOSB Bölge Müdürlüğü, bünyesindeki diğer çalışmaların da nöbetçi çalışma sistemiyle devamlılığını sağlıyor.

"KESİNTİSİZ DEVAM EDİYOR"

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü geçtiğimiz haftalarda başlattığı çalışmaları aralıksız şekilde devam ediyor. Tedbirler kapsamında bölge genelindeki tüm cadde ve sokaklarla açık alanlarda dezenfekte çalışmaları yapıldığı, çalışmaların ise belli aralıklarla devam edeceği kaydedildi. Yetkililer yaptıkları açıklamada "Başta itfaiye ve güvenlik çalışmaları olmak üzere tüm birimlerimizin çalışmaları kesintisiz şekilde sürdürecek planlamalarımızı yaptık. Yaptığımız bütün bu çalışmalar ülkemizin en önemli üretim alanlarından biri olan Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’ndeki (ÇOSB) işletmelerimizin ve sanayicilerimizin çalışmalarını aksatmadan yürütmelerini sağlamak yönündedir. Tüm katılımcı firmalarımızın çalışmalarını aldığımız önlemlerle en iyi şekilde sürdürmelerinin çabası içinde olduğumuzu özellikle ifade etmek istiyoruz. Ülkemizin ve dünyanın yaşadığı bu zor günlerin en kısa sürede geçmesini diliyoruz" dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10