Başkan Yüksel gençlere seslendi

Ülkemizin koronavirüsle mücadele ettiği bu zor günlerde virüsün yayılma hızını azaltmak için vatandaşlara yetkililer tarafından 'evde kalın' çağrıları yapılıyor. Süleymanpaşa Belediye Ba

Süleymanpaşa 31.03.2020 12:54:00 0
 Başkan Yüksel gençlere seslendi

Başkan Cüneyt Yüksel, sosyal medya hesaplarından Süleymanpaşalı gençlere, “Sevgili Gençler! Biliyorum, virüs salgını dolayısıyla özgürlüğünüz kısıtlandı. İçinizden geldiği gibi gezip eğlenemiyor, arkadaşlarımızla bir araya gelemiyorsunuz. Evinizde geçirdiğiniz bu süreci, enerjinizi toplamak, eğitiminize odaklanmak ve gelecek planlarınızı şekillendirmek üzere bir fırsat olarak görüp değerlendirebilirsiniz. Özellikle kitap okuyarak, şiir yazarak, edebiyata yönlenip hikayelere yoğunlaşarak bu süreçte kültürel anlamda gelişiminiz hızlandırabilirsiniz.” şeklinde seslendi.

YÜKSEL: BİRAZ DAHA SABIR

Koronavirüs salgınının ülkemizde tam anlamıyla bitmesiyle Süleymanpaşa Belediyesi'nin proje ve etkinliklerini gençlerle buluşturmayı planladıklarını kaydeden Başkan Yüksel, "Lütfen biraz daha sabredin. Yakın gelecekte, sizler için hayata geçireceğimiz bir dizi proje ve etkinlikte yeniden buluşacağız. Sizlerle kucaklaşmak, fikirlerinizi dinlemek ve heyecanlarınızı paylaşmak için biz de sabırsızlanıyoruz.” şeklinde konuştu.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYIN"

Bu zorlu sürecin bir an önce atlatılması adına tüm vatandaşlardan tedbir almalarını ve evlerinde kalmalarını önemle rica eden Başkan Cüneyt Yüksel, “Tedbiri sakın elden bırakmayın! Toplumsal farkındalığımızın en üst düzeyde olma gereksinimine ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, evlerinizden çıkmayınız. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle." dedi.

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10