Kapaklı Anadolu Lisesi proje okulu oldu

Kapaklı'nın başarılı okulları arasında yer alan Kapaklı Anadolu Lisesi uzun süren gayretleri sonunda, 2020-2021 eğitim öğretim yılından itibaren sınavla öğrenci alacak okullar içerisinde yer almayı

3.04.2020 21:03:00 0
Kapaklı Anadolu Lisesi proje okulu oldu

PROJE ONAYLANDI

Millî Eğitim Bakanlığı (MEB) 2014 yılında proje okul uygulaması başlatmış ve sayılı kurumlar bu kapsama dahil edilmişti. İlerleyen yıllarda proje okulu olmak isteyen kurumların da başvuruları alınmaya devam etti. Kapaklı Anadolu Lisesi uzun gayretler sonucunda gerekli kriterleri yerine getirerek başvuruda bulundu. Yapılan değerlendirmelerin ardından müjdeli haber geldi ve okulun proje okulu olması onaylandı.

 

İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN

 

Haber okul idarecileri, öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin yanı sıra Kapaklı eğitim camiasında da sevinçle karşılandı. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz uzun ve yorucu bir süreçten geçerek bu noktaya geldiklerini ve büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. Danışmaz, "Proje okulu olmak için yoğun bir mesai harcadık. Şükürler olsun nihayetinde güzel haberi aldık. Bu süreçte bizlere her zaman destek olan TBMM Başkanımız Prof Dr. Sayın Mustafa Şentop hocamıza, Milli Eğitim Bakanımız Prof Dr. Sayın Ziya Selçuk hocamıza, Personel Genel Müdürümüz Sayın Hamza Aydoğdu hocamıza, İlçe Kaymakamımız Sayın Bülent Hamitoğlu'na ve Kapaklı Belediye Başkanı Sayın Mustafa Çetin'e şükranlarımızı sunuyoruz. Tekirdağ'a ve Kapaklı'ya hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10