Belediyeden çocuklar için anlamlı kampanya

Koronavirüsü salgını ile mücadelesini sürdüren Çerkezköy Belediyesi, başlattığı yeni kampanya ile salgın nedeniyle okula gidemeyip evde kalan öğrencileri yeni kitaplarla buluşturuyor. Çerkezköy Be

3.04.2020 20:21:00 0
Belediyeden çocuklar için anlamlı kampanya

Çerkezköy Belediyesi koronavirüs nedeniyle evde eğitimlerine devam eden çocuklar için boş vakitlerini geçirmek amacıyla kitap kampanyası düzenledi.

 

“BUGÜN HER ZAMANKİNDEN DAHA ÇOK OKUMAYA İHTİYACIMIZ VAR”

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Koronavirüs salgını nedeniyle evde kalan ve kitap talebinde bulunan öğrencilerimize, Çerkezköy İletişim Merkezi’ni 444 88 59 numaralı telefonu arayarak kitap talebinde bulunmaları çağrısında bulunmuştuk. Çocuklarımız okul zamanını evde geçirdiği bu dönemde onlara böyle kampanya düzenlemek istedik. Bugün her zamankinden daha çok okumaya ihtiyacımız var. Dolayısıyla öğrencilerimizi bu süreçte bol bol kitap okumaya yönlendirmeliyiz” dedi.

 

“TEDBİRLERE UYSUNLAR”

Akay, “Çağrımıza yaklaşık bin öğrencimiz cevap verdi ve 444 88 59 numaralı telefondan Çerkezköy İletişim Merkezi’ni arayarak bizden kitap talebinde bulundular. Taleplerin gelmesi ile birlikte harekete geçen ekiplerimiz tüm çocuklarımıza sırasıyla kitaplarını ulaştırmaya başladı. Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızdan salgın tehdidi ortadan kalkana dek evde kalmalarını ve salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlere uymalarını istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber/ Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10