Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin yolu yapılıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Yeni tip Koronovirüs salgınına karşı çalışmalarını tüm ilçelerde sürdürürken Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin yol yapım çalışmalarına da ekipt

Tekirdağ 5.04.2020 12:27:00 0
Tekirdağ Şehir Hastanesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’nın,  yapımı devam eden Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarının yapımına başlandığı belirtildi. Yol yapım çalışmaları kapsamında Büyükşehir Belediye Meclisince; şehir merkezi, Malkara, Hayrabolu, Şarköy, Muratlı yönünden gelecek hastaların hastaneye girişlerini kolaylaştıracak olan yolların yol ağına alınarak yol yapım çalışmalarına başlandığı açıklandı.

KAMULAŞTIRMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Açıklamada söz konusu yol çalışmaların, yeni yerleşkesine taşınan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Diş Hastanesi’nin de ulaşımında büyük kolaylık sağlayacağının ifade edildiği açıklamada “Çağlar Sokak üzerinde devam etmekte olan çalışmaların en kısa sürede bitmesi için gerekli hassasiyet gösteriliyor. Çalışmalar ilerledikçe gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacak. Yol projesi Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığınca hazırlanmış olup, kamulaştırma çalışmaları devam etmektedir.” denildi.

Haber/ Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10