Aynı günde iki yangın

Şarköy'de aynı gün çıkan yangın korkuttu. İlk yangın Ayfer Akman'a ait evde ikinci yangın ise İstiklal Mahallesi Dr. Cemal Özkan Caddesi üzerinde bulunan diğer ikamette çıktı. Yangının ç?

9.04.2020 19:27:00 0
Aynı günde iki yangın

Evden bir süreliğine ayrılarak komşusuna giden Ayfer Akman’ın evinin oturma odasında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Evden çıkan dumanları fark eden Ayfer Akman ve komşuları durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, araçların düzensiz parkı nedeniyle bir süre sokağa giremezken, polis ekiplerinin müdahalesiyle araçların kaldırılmasının ardından sokağa girerek yangına müdahale etti. İtfaiye ekipleri tarafından yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, annesinin evde olduğunu düşünerek içeriye giren Ayfer Akman'ın eşi Taner Akman ise itfaiyenin merdiveniyle kurtarıldı.

 

OTURMA ODASI KULLANILAMAZ HALE GELDİ

 

İlçede ikinci yangın ise İstiklal Mahallesi Dr. Cemal Özkan Caddesi üzerinde bulunan ikamette meydana geldi. Ev sahipleri yurtdışında olan boş evden dumanların çıktığını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.  Evin oturma odasında çıkan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Soba bacasının tutuşması sonucu çıktığı belirtilen yangın nedeniyle oturma odası kullanılamaz hale geldi.  Polis ekipleri her 2 yangın olayıyla ilgili soruşturma başlattı.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10