Kapaklı-Pınarça Yolu'nda üst yapı çalışmaları başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, tüm birimler ile koronavirüs salgınına karşı mücadelenin sürdüğü diğer taraftan ise belediyenin sorumluluk alanındaki çalıÅ

Tekirdağ 11.04.2020 13:18:00 0
Kapaklı-Pınarça Yolu

Kapaklı-Pınarça Yolu’nda altyapı çalışmalarını tamamlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi ekiplerinin üst yapı çalışmalarına başladığını duyuran Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, tamamen beton yol olarak düzenlenecek yolda SSB beton serimi öncesi hazırlık çalışmalarının da tüm hızıyla devam ettiğini açıkladı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı-Pınarça arasındaki yolun en kısa sürede bitirilerek hizmete sunulacağını ifade ederek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüs ile mücadelemiz devam ederken diğer çalışmalarımızı da aksatmadan sürdürüyoruz. Fen İşleri Dairesi ekiplerimiz Kapaklı-Pınarça arasında beton yol çalışmalarına başladı. Altyapı çalışmaları nedeniyle tahrip olan yol en kısa zamanda bitirilerek beton yol olarak halkımızın hizmetine sunulacak" dedi.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10