Yardım kolilleri dağıtılmaya başlandı

Koronavirüs nedeni ile işsiz kalan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik Çerkezköy Belediyesi'nin öz kaynakları ve hayırseverlerin katkıları ile hazırlanan yardım kolileri vatandaşlara ulaştırÄ?

Çerkezköy 11.04.2020 17:39:00 0
Yardım kolilleri dağıtılmaya başlandı

Hayırseverlerin katkıları ve Çerkezköy Belediyesi’nin öz gücü ile hazırlanan erzak kolilerinin Cuma gününden itibaren ihtiyaç sahibi vatandaşlara ve bu süreçte işsiz kalan hemşerilere dağıtılmaya başlanıldığını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Koronavirüs nedeni ile milletçe zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bu süreçte birçok vatandaşımız işsiz kaldı, gelir kaybına uğradı. Bu vatandaşlarımızın sıkıntılarına ortak olabilmek, dertlerine bir nebze olsun derman olmak adına hayırsever vatandaşlarımız ve Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ile hazırladığımız yardım kolilerinin dağıtımına başladık" dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUM

Yardım kolilerinin Çerkezköy Belediyesi’ne bağlı 5 ayrı ekip tarafından hemşehrilerin evlerine kadar gidilerek, kapıdan teslim edileceğini belirten Başkan Akay, "Bu sıkıntılı süreçte yardım kolilerimizin hazırlanmasında katkısı ve emeği olan hayırsever vatandaşlarımıza, Belediye personelimize teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun. Başlattığımız bu yardım kolisi seferberliğine katkıda bulunmak isteyen, zor durumda olan ailelerimize yardım elini uzatmak isteyen sanayici, esnaf, hayırsever vatandaşlarımızın bağış ve yardımlarına (Şartsız bağış) açığız. Bizimle irtibata geçtikleri takdirde yapacakları şartsız bağışlar ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Belediyemiz tarafından ulaştırılacaktır” ifadelerini kullandı.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10