Çerkezköy'de fuhuş operasyonu

Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda Özbek uyruklu iki kadın

Çerkezköy 15.04.2020 15:29:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından Tepe Emlak Konutları’nda gerçekleştirilen fuhuş operasyonunda üç kişi yakalandı.

 

EVE OPERASYON DÜZENLENDİ

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, ihbar üzerine İstasyon Mahallesi’nde faaliyet gösteren fuhuş çetesine yönelik çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fizik takip sonucu delilleri toplayan polis, operasyon için düğmeye basıldı. Kiraladıkları evde fuhuş yaptıkları belirlenen özbek uyruklu S.T ve F.Y isimler gözaltına alındı. Polislerin evde yaptıkları aramada fuhuş yoluyla kazanılmış bir miktar para ve pazarlık için kullanılan telefonlar ele geçirildi. Operasyonda yakalanan Özbek uyruklu S.T ve F.Y işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Tekirdağ Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10