Hobi Bahçeleri'nin kurası canlı yayınlanacak

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapılan açıklama ile Bıyıkali Mahallesi'nde kurulan Hobi Bahçeleri'nin 2020 yılı sahiplerinin kura çekimi ile belirleneceğini duyurdu.

15.04.2020 18:24:00 0
Hobi Bahçeleri

Hobi Bahçeleri için başvuruların 20 Mart tarihine kadar yapıldığını ancak ilginin yüksek olmasından dolayı 2020 yılı sahiplerinin belirlenmesi için kura çekimi yapılacağını duyuran Süleymanpaşa Belediyesi kura çekiminin, 16 Nisan Perşembe günü saat 15.00’de Süleymanpaşa Belediye Encümeni tarafından yapılacağını açıkladı.

 

KURA CANLI YAYINLANACAK

 

Açıklamayı yapan Belediye yetkilileri kura çekiminin, koronavirüsü sebebiyle vatandaşların katılımı olmadan noter huzurunda yapılacağını belirterek kura çekiminin Süleymanpaşa Belediyesi internet sitesi (www.suleymanpasa.bel.tr) adresinden canlı olarak yayınlanacağını kaydetti. Canlı yayında yapılacak çekilişi kaçıranlar için kura sonrası sonuçlar Süleymanpaşa Belediyesi’nin internet sitesinden paylaşılıp Hobi Bahçeleri’nin yeni sahiplerinin ilan edileceği de açıklamada yer aldı.

 

HOBİ BAHÇELERİ PROJESİ

 

Şehir hayatından uzaklaşarak toprakla ilgilenmek isteyen vatandaşlar için hayata geçirilen Hobi Bahçeleri projesi, her biri 60 metrekare ve her parselde bir eklenti bulunan bahçelerden oluşuyor. Yapılan kura çekimleri ile hak sahipleri bahçeleri yıllık kiralayarak diledikleri sebze ve meyve üretimini gerçekleştirebilecekler.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10