Spor tesisleri sağlık çalışanlarına tahsis ediliyor

Koronavirüs ile mücadelesini sürdüren Çerkezköy Belediyesi, Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Caddesi üzerinde bulunan ve 1911 Spor Kulübü'nün kullandığı tesisleri yenileyerek, bu mücadelede canla

15.04.2020 18:37:00 0
Spor tesisleri sağlık çalışanlarına tahsis ediliyor

Fatih Mahallesi Şehit Teğmen Akın Caddesi üzerinde bulunan ve Çerkezköy Belediyesi’ne ait 1911 Spor Kulübü’nün kullandığı tesislerin yenilenip, modernize edilerek Koronavirüs mücadelesinde büyük bir özveri ve gayret ile çalışan sağlık çalışanlarının kullanımına tahsis edileceğini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, "Koronavirüs mücadelesinde sağlık çalışanlarımız en ön safta, kendi sağlıklarını riske atarak hepimiz sağlığı için canla başla mücadele ediyorlar.  Günlerce, haftalarca ailelerini, çocuklarını göremedikleri zaman oluyor. Tüm sağlık emekçilerine, çalışanlarına Çerkezköy halkı adına çok teşekkür ediyorum. Hepsine minnettarız” dedi.

 

27 YATAK KAPASİTELİ

 

Akay, Çerkezköy Belediyesi olarak sağlık çalışanlarının hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak adına 1911 Spor Kulübü tarafından kullanılan Fatih Mahallesi’nde bulunan tesislerin gerekli tadilat ve bakımını yaparak, 27 yatak kapasiteli olarak sağlık çalışanlarının hizmetine 16 Nisan Perşembe günü açacaklarını kaydetti.

 

“16 NİSAN İTİBARİYLE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ HİZMETİNDE”

 

Bölgesel Amatör Lige verilen arayla birlikte 1911 Spor Kulübü oyuncularının kullanmadığı tesislerin gerekli tüm tadilat, bakım ve yenileme çalışmalarının yapıldığını, mobilyalarının ve yataklarının yenilendiğini ifade eden Akay, "Yaptığımız tadilat ve yenilemenin ardından tesislerimiz 27 yatak kapasitesine ulaştı. İçerisinde salonu, mutfağı, yenilenip modernize edilen banyo ve lavaboları bulunan tesisimizi 16 Nisan’dan itibaren sağlık çalışanlarımız Koronavirüs mücadelesi bitene kadar ücretsiz olarak kullanabilirler. Sağlık çalışanlarımızın gayretleri, çabaları karşısında ne yapsak azdır. Hepsine sonsuz teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10