Süleymanpaşa Belediyesi abla kardeşin yüzünü güldürdü

Süleymanpaşa'ya bağlı kırsal mahallelerden Mahramlı'da yaşayan yaşlı bir vatandaşın talebi doğrultusunda harekete geçerek ihtiyaç sahibi vatandaşın yaşanamaz durumda olan evini yeniledikleri

20.04.2020 11:56:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi abla kardeşin yüzünü güldürdü

Süleymanpaşa Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin, yaşlılık nedeniyle kendi ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan iki kardeşin yaşadığı evde tamirat ve tadilat çalışmaları gerçekleştirip, eşyalarını yenileyerek evi yeniden yaşanabilir hale getirdiğini kaydeden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, belediyenin kendi personeli ve imkânları ile evde boya badana, temizlik, bakım ve onarım çalışmaları yapıldığını söyledi. Ayrıca Başkan Yüksel, evdeki kullanılamayacak durumdaki eşyaların yenileri ile değiştirildiğini, iki yaşlı kadına yeniden yaşanabilir durumda bir ev teslim edildiğini belirtti.

BAŞKAN YÜKSEL’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Evlerini yenileyerek yeni bir yaşam alanı oluşturdukları için Başkan Cüneyt Yüksel’e teşekkür eden abla-kardeş, “Belediye Başkanımızdan ve belediyemizden ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun. Evimizi sil baştan donattılar. Vesile olan herkese teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

“ELLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Süleymanpaşa’da yaşayan her vatandaşın yardımına koşmayı görev bildiklerini ifade eden Başkan Cüneyt Yüksel, “Mahramlı Mahallemizde yaşayan iki teyzemize imkânlarımız dâhilinde yardımcı olmaya çalıştık. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğümüz bünyesinde bakımsız durumdaki evlerinde yenilemeler gerçekleştirdik. Bizler 7’den 70’e her vatandaşımıza hizmet etme sevdasıyla yola çıktık. İhtiyaç duyan her vatandaşımızın yardımına koşmayı görev bildik. Bu anlayışla gece gündüz demeden çalışıyoruz. Teyzelerimizin hayır duaları bizim için en büyük motivasyondur. İnşallah güle güle otursunlar, Allah uzun ömürler versin. Ellerinden öpüyorum.” dedi.

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10