Asyaport'tan Ramazan öncesi 2 bin koli erzak yardımı

Türkiye'nin en büyük konteynır limanı Asyaport, içinde bulunduğumuz bu zor sürece katkıda bulunmaya devam ediyor. Asyaport Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılm

21.04.2020 15:28:00 0
Asyaport

Koronavirüs salgını ile mücadelenin sürdüğü bu süreçte Asyaport’un ilk olarak 2 bin çalışanına biner TL destek ödemesi yaptığını ifade eden Asyaport Limanı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Soyuer, ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı Biz Bize Yeteriz Kampanyasına da 2 milyon TL bağış yapıldığını söyleyerek “Bununla da yetinmeyen liman yönetimi virüs kapsamında faturaları da peşin ödeme kararı almıştı.” dedi.

 

ERZAK DESTEĞİNDE BULUNULDU

 

Yönetim Kurulu Başkanı Soyuer, bu süreçte hem çalışanlarına hem de ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek “Son olarak Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Kaymakamlığı’nın ihtiyaç sahiplerine ulaştırması için erzak desteğinde bulunuldu.” açıklamasını yaptı.

 

“SÜRATLE İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRACAĞIZ

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise Başkan Soyuer’in, Ramazan öncesi vatandaşlara dağıtılmak üzere 2 bin koli erzak bağışladığını belirterek “Ahmet Soyuer ağabeye desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bu zor zamanda fazlasıyla yardım ve destekleri oldu. Gelen yardımları süratle ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız” dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10