100. Yıl Mahallesi yeni taksi durağına kavuştu

Süleymanpaşa Belediyesi'nin, koronavirüsü salgını ile mücadeleyi kararlılıkla sürdürürken sorumluluk alanındaki hizmetlerine de devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, ilçeyi

Süleymanpaşa 22.04.2020 17:41:00 0
100. Yıl Mahallesi yeni taksi durağına kavuştu

İlk taksi durağı yenileme projesinin geçtiğimiz günlerde Değirmenaltı Mahallesi’nde gerçekleşerek hizmete açıldığını belirten Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, taksi duraklarının ikincisinin, 100. Yıl Mahallesi’nde yerine konarak vatandaşların ve taksici esnafının kullanımına sunulduğunu dile getirdi. Başkan Yüksel, “Pınar Taksi Durağı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenisiyle değiştirilerek kötü görüntü ortadan kaldırıldı ve taksicilerin konforlu ve çok amaçlı bir durakta hizmet vermesi sağlandı. Yapılan çalışma ile taksi durağının zemin sağlamlaştırma çalışması tamamlanarak modern durak kabininin montajı yapılarak hizmete açıldı.” dedi.

“PINAR TAKSİ DURAĞININ YENİ KABİNİNİN MONTAJINI TAMAMLADIK”

Taksi duraklarının Süleymanpaşa Belediyesi tarafından başlatılan modernizasyon çalışmalarının bir adımı olduğunu ifaden Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, yenilen erek hizmete açılan taksi durağını yerinde inceleyerek “Önemli bir geçiş güzergahında yer alan Süleymanpaşa ilçemiz yapacağımız yenileme çalışmaları ile turizm açısından bir cazibe merkezi haline gelecek. Birçok projemiz var. Bazılarının çalışmalarına başladık. Şehrimizin taksi duraklarını bu modernizasyon çalışmaları kapsamında yeniliyoruz. Bugün, 100. Yıl Mahallemizdeki Pınar Taksi Durağının yeni kabininin montajını tamamladık. Taksici esnafımıza ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Süleymanpaşamıza yakışan, taksici esnafımızın beklentilerine cevap verecek nitelikte hazırladığımız yeni duraklarımızın kurulumuna devam edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10