PTT önünde kuyruk uzadı, 'Sosyal mesafe' unutuldu

Çerkezköy'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan 1000'er liralık ödemelerin evlerine getirilmesini beklemeyen, aynı zamanda faturalarını yatırmak isteyen vatandaşlar, PTT önlerinde

Çerkezköy 22.04.2020 17:34:00 0
PTT önünde kuyruk uzadı,

4 günlük sokağa çıkma yasağına saatler kala Çerkezköy Merkez PTT Şubesi önünde metrelerce kuyruk oluştu. Sokağa çıkma yasağı öncesi işlemlerini halletmek isteyen yurttaşlar, sosyal mesafe kurallarına aldırmadan uzun kuyruklar oluşturdular.

 

YOĞUN KUYRUK OLUŞTU

 

Çerkezköy'de koronavirüs tedbirleri kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere yapılan 1000'er liralık ödemelerin evlerine getirilmesini beklemeyen, aynı zamanda faturalarını yatırmak isteyen vatandaşlar, PTT önlerinde yoğunluk oluşturdu. PTT şubelerinin önünde uzun kuyruklar oluştu. Görevliler, birbirlerine çok yakın olan vatandaşları, 'sosyal mesafe' kuralına uymaları konusunda sık sık uyardı.

 

2 BİN 263 VATANDAŞA YARDIMLAR ULAŞTIRILDI

 

PTT Çerkezköy Şubesi görevlileri tarafından 2 günde Çerkezköy’de 2 bin 46 aileden bin 263’üne biner liralık sosyal yardımların ulaştırıldığını kaydeden yetkililer "783 kişiye ise evlerinde bulunamadıkları için ödeme yapılamadı. Bu vatandaşlarımız PTT şubelerine gelerek sosyal yardımları alması gerekiyor” dedi. Sokağa çıkma kısıtlamasının uygulanacağı 4 gün boyunca kargo ve gönderi dağıtımlarının yapılıp yapılmayacağı ile ilgili de bilgi veren yetkililer “23 Nisan Perşembe günü resmi tatil olduğu için kargo dağıtımı olmayacak. Ancak 24 Nisan Cuma ve 25 Nisan Cuma günü kargo ve gönderi dağıtımları devam edecek” dedi.

 

 Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10