Aralarında çatışıp, 2 polisi yaralayan 16 şüpheli adliyede

Tekirdağ'da aralarındaki husumet nedeniyle girdikleri silahlı çatışmada 2 polisi vurarak yaralayan 16 şüpheli, dün Adliyeye sevk edildi.

23.04.2020 19:15:00 0
Aralarında çatışıp, 2 polisi yaralayan 16 şüpheli adliyede

Süleymanpaşa  Aydoğdu Mahallesi Bahar Sokak'ta, önceki gece yaşanan olayda, aralarında husumet bulunan 2 grup arasında silahlı çatışma çıktı. İhbar üzerine bölgeye polis ekibi sevk edildi. Çatışmada 2 ateş arasında kalan polis memurları E.Y. ve Y.A. pompalı tüfek ile vurularak hafif şekilde yaralandı. Ekip otosuna da saçmalar isabet etti. Bölgeye özel harekat timleri ile çok sayıda polis ve sağlık ekibi takviye edildi.  Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırılan polis memurları, tedavilerinin ardından taburcu edildi.

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Polisin müdahalesiyle sonlandırılan çatışmanın ardından 16 şüpheli gözaltına alındı. Sorguları tamamlanan şüpheliler Ş.B., K.Ş., S.Ş., Y.T., V.T., V.T., E.T., E.K., O.K., B.A., B.D., V.Ş., E.U., E.U., G.U. ve A.G. bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.Öte yandan polis olayla ilgili K.P ve E.T'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10