Öğretmenlerden '23 Nisan konseri'

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bulundukları sitedeki çocuk parkını süsleyerek çocukları sevindiren Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Funda Şen, İbn-i Sina İlkokulu öğ

Kapaklı 23.04.2020 19:33:00 0
Öğretmenlerden

Kapaklı Cumhuriyet İlkokulu Funda Şen, İbn-i Sina İlkokulu öğretmeni Buse Çetiner ve Sanayiciler İlkokulu öğretmeni Yeliz Haykır, bağımsızlığımızın sembolü olan Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının 100. yılının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkuyla kutlanması için Kapaklı Organize Emlak Konutları’nda çocuklar için konser verdi.

 

BAYRAM COŞKUSUNU DOYASIYA YAŞADILAR

 

Öğretmenlerin önceki akşam Kapaklı Organize Emlak Konutları bahçesinde verdiği konsere çocuklar ve aileleri de balkonlarından ay yıldızlı bayraklarla eşlik etti. Uzaktan eğitim sürecindeki çocuklar, konserde birbirinden güzel şarkı ve marşlarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.


NİCE 23 NİSANLAR KUTLAYACAĞIZ

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan öğretmenler Funda Şen, Buse Çetiner ve Yeliz Haykır “Okullarımızdan, çocuklarımızdan ayrıyız. Uzaktan eğitim süreci içerisindeyiz. Bu sürecin zorluklarını bilerek, biz üç öğretmen hepimize tabii öncelikle çocuklarımıza bir nebze de olsa moral olabilmesi ve tebessüm edebilmesi için böyle bir etkinlik düzenledik. Şarkılarla, marşlarla yer ve zaman fark ettirmeksizin al bayrağımızı dalgalandırdık. Bizlere eşlik eden herkese teşekkür ediyoruz. Elbet bu sancılı süreci atlatıp ağız dolusu gülücüklerle nice 23 Nisanlar kutlayacağız” dedi.

 

ATAMIZA MİNNETTARIM

 

Verdikleri 23 Nisan konseri ile beğeni toplayan öğretmenler “Çocuklara bayram hediye eden önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ümüze minnettarız” dedi.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10