Çerkezköy'de 23 Nisan'a sessiz kutlama

Çerkezköy'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Bu yıl virüs salgını tehdid

Çerkezköy 23.04.2020 20:54:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy'de yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle çocukların ve vatandaşların katılmadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenine Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Ömercikli, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Nedim Yılancı, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, şube müdürleri ve öğretmenler katıldı.

 

SOSYAL MESAFEYE UYULDU

Çerkezköy'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı töreni, koronavirüs tedbirleri kapsamında, sosyal mesafe kuralına uyularak, düzenlendi. Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koronavirüs salgını ve 4 günlük sokağa çıkma yasağı nedeniyle sadece Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Törende Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve öğretmenler Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Anıt önünde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan protokol üyeleri, salgına karşı sosyal mesafe önlemi aldı. Her yıl Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşların ve çocukların da katılımıyla, çeşitli gösterilerin sunulduğu kutlama programı, salgın nedeniyle yapılmadı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10