Ergene'de rutin belediyecilik hizmetleri devam ediyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında belediyenin yürüttüğü sosyal ve sağlık hizmetlerinin yanı sıra rutin belediyecilik hizmetlerinin de aksatılmadan aralÄ

Ergene 26.04.2020 14:45:00 0
Ergene

Bu kapsamda Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin, Pınarbaşı Mahallesi ile Ulaş Mahallesi’nde tamirat ve yol çalışması yaptıklarını belirten Başkan Rasim Yüksel, başka bir ekibin ise Yeşiltepe Mahallesi Oğuzhan Caddesi’nde Kilit Parke Taş çalışmaları gerçekleştirdiklerini açıkladı. Belediye Başkanı Yüksel, yoğun bir iş maratonunda çalışan Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerden bir kısmının ise ilçenin muhtelif yerlerinde ağaç budama çalışmaları yaptığını da sözlerine ekledi.

 

“RUTİN BELEDİYECİLİK HİZMETLERİ DE DEVAM EDİYOR”

 

Koronavirüs salgınının ülkemizde Mart ayı başından bu yana olumsuz etkisini gösterdiğini ifade eden Başkan Yüksel, “Yüzlerce ölüme neden olan ve hayatı adeta felç eden salgın riskinin ne kadar süreceği, hayatın ne zaman normale döneceği belli değil. Ergene Belediyesi olarak bu zorlu süreçte salgına karşı önlem almaya yönelik çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ederken ilçemizde bir yandan da rutin belediyecilik hizmetlerimiz aksatılmadan devam etmektedir” şeklinde konuştu.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10