Yollar köstebek yuvasına döndü

Ülkenin önde gelen GSM operatörlerinden birinin fiber kablo döşemesi nedeniyle cadde aralarında yaptığı kazı çalışmalarının o halde bırakılması tepkilere neden oluyor. Köstebek yuvalarını and?

Çerkezköy 26.04.2020 16:15:00 0
Yollar köstebek yuvasına döndü

Çerkezköy'de özel bir internet erişim firmasının fiber kablo döşemesi nedeniyle sokaklarda yaptığı kazı çalışmaları, tepkilere neden oluyor.

 

VATANDAŞ TEPKİ GÖSTERİYOR

 

Çerkezköy Gazi Osman Paşa Mahallesi Beyazsu Sokak ve çevresinde bulunan sokaklarda bir GSM operatörünün fiber kablo döşenmesi nedeniyle kazılan yollar, adeta köstebek yuvalarını andırıyor. Kötü görüntüsü ile aylardır kapatılmayan yollar vatandaşları çileden çıkartırken, araç sürücüleri çukurlar yüzünden araçlarının maddi hasara uğradıklarını belirttiler. Vatandaşlar yürürken kesilen yollara takılıp düştüklerini ve araçlarının lastiklerinin zarar gördüğünü dile getirdiler. 21. yüzyılda teknolojinin bu kadar ilerlemiş olmasına rağmen aylardır bu çukurların dolgu malzemesi ile kapatılmaması halk arasında dillendirilirken, vatandaşlar bu duruma bir an önce çözüm bulunup yolların eski haline gelmesini belirttiler.

Haber/Melek ELMA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10