Devlet Hastanesi'nin giriş-çıkışları dezenfekte edildi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Süleymanpaşa Belediyesi'nin koronavirüsü salgını ile mücadeleye ara vermeden devam ettiğini belirterek, özellikle sağlık kurumlarının giriş-Ã?

Süleymanpaşa 27.04.2020 11:56:00 0
Devlet Hastanesi

 

 

Dezenfektasyon çalışmalarında sağlık kurumlarına öncelik verildiğini vurgulayan Başkan Cüneyt Yüksel, Covid-19 Kliniğine ev sahipliği yapan 1. Kısım Devlet Hastanesi giriş-çıkışları ile Muratlı Caddesi ve şehir içi bağlantı yollarının belirli aralıklarla detaylı bir şekilde dezenfekte edildiğini böylece sağlık çalışanlarının ve hastaneye gelen tüm vatandaşların salgından korunmalarına katkıda bulunulduğunu ifade etti. Ayrıca Başkan Yüksel, tüm ilçede cadde ve sokaklar ile çöp konteynerlerinin dezenfekte edilerek virüsün umuma açık alanlardan yayılmasının önüne geçildiğini de sözlerine ekledi.

 

“ÇALIŞMALARIMIZI DİKKAT VE ÖZENLE SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Salgınla mücadele kapsamında ilçe genelinde sürdürülen çalışmalara, gece-gündüz demeden aralıksız devam edildiğinin altını çizen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Diğer yandan Süleymanpaşamızın dört bir yanında, saha ekiplerimizle birlikte salgınla mücadele çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin cadde ve sokaklarını, çöp konteynerlerini yıkayarak, ilaçlı dezenfeksiyon işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz. Salgın tehdidi ortadan kalkana kadar tüm çalışmalarımızı aynı dikkat ve özenle sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızdan da kişisel tedbirlerini hiçbir gevşemeye mahal vermeden devam ettirmelerini rica ediyoruz. Havalar ısınıyor ve evde kalmaktan çok sıkıldık, farkındayız. Ancak rehavete kapılmadan tedbirlerimizi uygulamaya devam etmeliyiz. Hep birlikte bu illetten en kısa sürede kurtulacağımıza inanıyoruz” dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10