Kışın bozulan tarlalara giden yollar onarılıyor

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, köyden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim alanlarında kış aylarında bozulan tarla yollarında onarım çalışmalarının başladığını söyledi.

Malkara 27.04.2020 12:02:00 0
Kışın bozulan tarlalara giden yollar onarılıyor

Malkaralı çiftçilerin tarlalarına daha kolay ve daha hızlı ulaşabilmesi için Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi ekipleri tarafından onarım çalışmalarının başladığını söyleyen Başkan Ulaş Yurdakul, “Her yaz olduğu gibi bu yaz da üreticileri desteklemek amacıyla tarla yolu onarım çalışmalarının yapıldığını belirtti.

 

“ÜRETİCİLERİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

 

Belediye Başkanı Yurdakul açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Köyden mahalleye dönüşen kırsal yerleşim alanlarında kış aylarında bozulan tarla yollarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Malkara Belediyesi olarak onarıyoruz. Üreticilerimizin tarlalarına daha kolay ve daha hızlı ulaşmasını sağlamak için tarla yol onarım çalışmalarımız devam edecek. Üreticilerimizin her zaman yanındayız. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak'a da verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederim.”

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10