Başkan Yüksel: 'Konkasör' tesisi hizmete girdi

Koronavirüs salgını ile mücadele çalışmalarını sürdüren Süleymanpaşa Belediyesi'nin diğer taraftan da belediyecilik hizmetlerini aksatmadan faaliyetlerine devam ettiğini kaydeden Belediye Başkanı C

Süleymanpaşa 27.04.2020 12:08:00 0
Başkan Yüksel:

Yol çalışmaları sırasında sökülen malzemelerin kırımını gerçekleştirerek yeniden değerlendirilmesini sağlayacak olan ‘konkasör tesisi’nin, hafriyat atıklarını minimuma indirerek yol yapım maliyetlerini önemli ölçüde düşüreceğini vurgulayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, tesis sayesinde yılda 2 buçuk milyon TL civarında tasarruf edileceğini söyledi.

 

“YENİDEN DEĞERLENDİRİLEBİLİR MALZEMEYE DÖNÜŞECEK”

 

Hizmete açılan ‘konkasör tesisi’ ile ilgili konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel şunları söyledi: “Şehrimizde yol yapım çalışmaları sırasında sökülen taşları yeniden değerlendirmek üzere kırımını gerçekleştireceğimiz konkasör tesisimizi devreye soktuk. Süleymanpaşamızda geçen yıl yaptığımız gibi bundan sonra da sökülen taşlar hafriyat atığı değil, yeniden değerlendirilebilir malzemeye dönüşecek. Belediyemize kazandırdığımız taş kırım tesisi sayesinde 2,5 milyon TL tasarruf etmiş olacağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10