Koronaya karşı sokak sokak geziyor

Koronavirüsle mücadele kapsamında Kapaklı Belediyesi sokak ve caddeleri dezenfekte çalışmalarına hız verdi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında Kapaklı sokakları mikronsis dezenfeksiyon aracıyla ilaçlandı. Sol

Kapaklı 27.04.2020 13:50:00 0
Koronaya karşı sokak sokak geziyor

 

Tanker içerisine konulan dezenfekte solisyonunu püskürtme usulü ile dışarıya yayarak dezenfekte çalışmalarını hızlandıran araç, ilçenin cadde ve sokaklarında aralıksız bir şekilde görev yapacak. Bu aracın devreye girmesiyle Kapaklı'nın  sokakları daha hızlı ve daha sık dezenfekte edilecek. 

 

MÜCADELE DEVAM EDİYOR

 

Kapaklı Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü, korona virüsle mücadele kapsamında ilçede insan trafiğinin yoğun olduğu noktalarda etkin bir mücadele gerçekleştirmek için mikronsis makinesi ile ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda dezenfekte çalışmalarına başladı. Araç arkasına takılan sistem, geçilen tüm bölgelere içerisinde depoladığı dezenfektan içeriği püskürterek bölgenin dezenfekte olmasını sağlıyor.

 

"SOKAKLARI DEZENFEKTE EDİYORUZ"

 

Salgın sona erene kadar her gün dezenfekte işleminin devam edeceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin "Kentimiz genelinde Kovid-19 salgınına karşı mücadelemizi mesai mefhumu gözetmeksizin sürdürüyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine kazandırdığımız "Mikronsis" dezenfektan aracı ile ilçemizi sokak sokak dezenfekte ediyoruz. Araçlarımız gece gündüz durmadan çalışarak sokaklarımızı virüslerden temizleyecek. Hemşerilerimizin sağlığı her şeyden önemlidir. Salgınla mücadele kapsamında ilçemiz genelinde sürdürdüğümüz çalışmalara aralıksız devam ediyoruz.Ayrıca Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz kentimizi sokak sokak dezenfektanlı su ile yıkıyor.Bu yüzden yorulmak bilmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve tehlike ortadan kalkana kadar sürdüreceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10