Şehir Hastanesi bağlantı yolu Çağlar Sokağın yapımı tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, koronavirüs salgını ile mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü öte yandan da belediyenin yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam et

Tekirdağ 28.04.2020 13:45:00 0
Şehir Hastanesi bağlantı yolu Çağlar Sokağın yapımı tamamlandı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin, Büyükşehir Belediyesi Meclis Kararı ile yol ağına alınan Şehir Hastanesi bağlantı yollarından biri olan Çağlar Sokak'ın yapımını tamamladığını ifade eden Başkan Kadir Albayrak, şehir içi toplu ulaşımı da kolaylaştıracak bu yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

 

“ÇALIŞMALARIMIZ YEMEN SOKAK'TA DEVAM EDİYOR”

 

Başkan Albayrak yaptığı açıklamada “Aynı zamanda şehir içi toplu taşıma güzergâhında da bulunan Çağlar Sokak’ın Şehir Hastanesi’ne, Süleymanpaşa’nın yanı sıra Malkara, Hayrabolu,  Şarköy ve Muratlı yönünden sağlanacak olan ulaşımı hem de yeni yerleşkesine taşınan Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ile Diş Hastanesi’nin ulaşımına büyük kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesinin hizmetleri içerisinde yol yapım çalışmalarının önemli bir yeri var. Şehir Hastanesi bağlantı yolları ile ilgili çalışmalarımız Yemen Sokak'ta devam etmektedir. Çalışmalar ilerledikçe gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır." dedi.

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10