Başkan Sarıkurt, salgın hakkında bilgileri muhtarlarla paylaştı

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında bilgilendirmede bulunmak amacıyla Çorlu'daki mahalle muhtarla

Çorlu 28.04.2020 16:11:00 0
Başkan Sarıkurt, salgın hakkında bilgileri muhtarlarla paylaştı

Çorlu Belediyesi’nin toplum sağlığını tehdit eden koronavirüs salgınının yayılmasını önlemek ve halkın sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde çalışmalarına devam ettiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin ile birlikte ilçede virüs salgına karşı alınan önlemler ile ilgili bilgi paylaşımında bulunmak için mahalle muhtarlarını ziyaret etti.

 

 

‘TÜM MUHTARLARIMIZI ZİYARET EDECEĞİZ’

 

Mahalle muhtarlarını ziyaret eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, “Koronavirüs salgını ile yurt genelinde mücadele ediyoruz” diyerek konuşmasına şöyle devam etti: “Panik yapmadan gerekli önlemleri alarak mücadelemize devam ediyoruz. Belediye ekiplerimiz aralıksız mahallelerimizi, sokaklarımızı, kentimizdeki hizmet binalarını ilaçlamaya devam ediyor. Tüm muhtarlarımızı ziyaret edeceğiz, öncelikle büyük mahallelerimizden başladık. İlerleyen günlerde muhtarlarımızı ziyaret etmeye ve vatandaşlarımızın taleplerini değerlendirmeye devam edeceğiz.”

 

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

 

Muhtarlar, Başkan Sarıkurt’un gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek alınan önlemler için Çorlu Belediyesi’ne ve Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a teşekkür etti.

 

Haber/Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10