Süleymanpaşa'da metruk haldeki sıra dükkanlar yıkılıyor

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, Hükümet Caddesi üzerinde, Cumhuriyet İlkokulu karşısında bulunan ve yıllardır mezbelelik halde duran sıra dükkânların yıkımına başlandıÄ?

30.04.2020 13:55:00 0
Süleymanpaşa

“Uzun yıllardır başıboş bırakılan dükkânlar, hem caddeyi kullanan vatandaşlar için tehlike arz ediyor hem de metruk haliyle şehir merkezine yakışmayan bir görüntü oluşturuyor” diyen Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, bu alanla ilgili çalışmaların başladığını ve dükkânların yıkımına önümüzdeki günlerde başlanacağını açıkladı.

 

“GÜZEL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK”

 

Başkan Yüksel, söz konusu alanda Belediye Meclis Üyesi Muhammet Karaman ve Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın ile incelemelerde bulundu. Başkan Yüksel, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Hükümet caddemiz üzerinde, Cumhuriyet İlkokulu karşısında yer alan, görünümüyle adeta mezbeleliği andıran, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini riske atan boş işyerlerinin yıkım çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacağız. Yıkım çalışmalarını tamamladığımızda, Hükümet Cadde’miz inşallah daha güzel bir görünüme kavuşacak.”

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10