Çerkezköy'de sağanak etkili oldu

Çerkezköy'de dün öğlen saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. İlçe merkezinde öğlen saatlerinde etkili olan sağanak yağışa hazırlıksız yakalanan vatandaşlar

Çerkezköy 30.04.2020 15:59:00 0
Çerkezköy

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarısını yaptığı sağanak yağış  dün öğlen saatlerinde Çerkezköy, Kapaklı ve Saray'da etkisini gösterdi.

 

 

ŞİDDETİNİ ARTIRDI

 

Sağanak yağışla birlikte birçok yerinde cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Vatandaşlar sağanak yağmur karşısında zor anlar yaşadı. Sağanak yağış nedeniyle ilçenin trafik yoğunlunun en fazla olduğu caddelerinden birisi olan Atatürk Caddesi Atatürk Viyadüğü girişi ile Hükümet caddesinin bir bölümü ile bazı sokaklar göle dönerken, sürücülerde zam zaman zor anlar yaşadı.  İlçe merkezinde öğleden sonra sağanak zaman zaman şiddetini artırırken, bazı vatandaşlar işyeri ve otobüs duraklarına sığındı.  Polis ve zabıta ekipleri su birikintileri nedeniyle trafikte ilerlemekte zorlanan sürücülere herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için uyarılarda bulundu.

 

 

 

BELEDİYELERE TEPKİ GÖSTERDİLER

 

Yağış nedeniyle bazı evler ile apartman bahçelerini su basarken, su baskının yaşandığı ev ve apartmanlarda vatandaşlar girişlerde halı, battaniye, kilimler ve kum torbalarıyla önlem aldı. Su baskınlarının yaşandığı bölgelerde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler su tahliye çalışmasında bulunurken, vatandaşlar ise belediye ekiplerine tepki gösterdiler.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10