Jandarma tarlalarda gece nöbeti tutuyor

Koronavirüs salgının yayılımını önlemek amacıyla İçişleri Bakanlığı tarafından 31 ilde giriş ve çıkışların kısıtlanması ve ara yollara da toprak yığınlarının dök?

Tekirdağ 3.05.2020 16:00:00 0
Jandarma tarlalarda gece nöbeti tutuyor

Koronavürüs ile mücadele kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak'ta şehre giriş çıkışların kısıtlanmasının ardından Tekirdağ'da da İstanbul'a giden ara yollar, jandarma ekiplerince toprak yığınlarıyla kapatıldı. Tekirdağ'a gelmek isteyen vatandaşlar, şehrin giriş ve çıkışlarında kurulan kontrol noktaları ve jandarmanın kapattığı yollardan geçemeyince, ekili tarlaları kullanmaya başlamasıyla jandarma ekipleri ekili tarlalarda gece nöbeti tutmaya başladı.

 

 TARLALARA GİDEN YOLLARDA GECE YARISI DEVRİYE

 

Ekili tarlalardan kaçak geçenlerin tarlalardaki ürünlere büyük zarar vermesi üzerine çiftçiler, bu araçların geçtiği yolları kazıp, çukurlar açtı. Buna rağmen tarlalardan kaçak geçmeye çalışanların olması üzerine Tekirdağ jandarma ekipleri, bölgede gündüz sürdürdüğü denetimlere gece de devam ediyor. Marmaraereğlisi Jandarma Komutanlığı ekipleri, gece yarısı tarlalara giden yolların giriş ve çıkışlarını tutarken, sürekli araçla devriye görevini sürdürüyor. Yetkililer, tarlalar üzerinden kaçak geçmek isteyenlerin jandarma ekiplerini görünce geri döndüklerini belirterek, 24 saat uygulamanın devam ettiğini söyledi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10