Maskeler Velimeşe ve Marmaracık Mahallelerinde dağıtıldı

Koronavirüs salgınından korunmak için kullanılması zorunlu olan maskeleri kendi bünyesinde üreten Ergene Belediyesi, bu maskeleri vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtmaya devam ediyor. Bu kapsamda Belediye Başkanı R

Ergene 4.05.2020 18:23:00 0
Maskeler Velimeşe ve Marmaracık Mahallelerinde dağıtıldı

Ergene Kültür Merkezi’nde kurulan maske atölyesinde üretilen maskeleri, Ergene Belediyesi vatandaşların evlerine kadar götürüyor. Belediye Başkanı Rasim Yüksel Cumhuriyet, Sağlık ve Yeşiltepe mahallelerinin ardından önce ki gün Velimeşe ve Marmaracık mahallelerinde kapı kapı gezerek koruyucu maskeleri ücretsiz olarak vatandaşların evlerine teslim etti. İlerleyen haftalarda diğer mahallelerde de maske dağıtımına devam edeceklerini kaydeden Başkan Yüksel ayrıca maske ihtiyaçlarını karşılamak için vatandaşların mahalle muhtarlarına ve Ergene Kültür Merkezi’ne de başvurabileceklerini hatırlattı.

 

SALGINLA MÜCADELEMİZ DEVAM EDİYOR

 

Gerçekleşen çalışmalar hakkında Başkan Yüksel, “Salgınla mücadele kapsamında ilk günden itibaren çalışmalarımıza başladık, öncelikle pazarlarda halkımıza maske, dezenfektan, eldiven ve sıvı sabun dağıttık. Okullarımız, camilerimiz, otobüs duraklarımız, sağlık ocakları, eczaneler, kurum binaları ve toplu yaşam alanlarımızda ilaçlama çalışmalarında bulunduk, temizlik işlerimiz vites arttırarak rutin çalışmalarını daha da hızlandırdı salgınla mücadele kapsamında bu hizmetlerimiz devam etmektedir” diye konuştu.   

 

“KAPI KAPI GEZEREK MASKELERİ ULAŞTIRIYORUZ”

 

Ergeneli vatandaşların maske ihtiyaçlarına cevap verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Yüksel şunları söyledi: “Kültür Merkezimizde kendi maske atölyemizi kurarak halkımıza maske üretmeye başladık, ürettiğimiz maskeleri mahalle muhtarlarımıza teslim ettik, bunun yanı sıra ayrıca belediye personelimiz ile birlikte kapı kapı gezerek mahallelerimizde ki vatandaşlarımızın evlerine maskeleri teslim ediyoruz.”

 

Haber/Duygu KÖSEOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10