Başkan Yurdakul Gözsüz Mahallesi'nde incelemelerde bulundu

Kış aylarında oluşan kötü hava koşulları sebebiyle mahallelerde bozulan ve tamir gerektiren yolların tespitini yaptıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yapılan tespit çalışmalar

5.05.2020 15:28:00 0
Başkan Yurdakul Gözsüz Mahallesi

Malkara Belediyesi’nin koronavirüs salgını ile sıkı bir şekilde mücadeleyi sürdürdüğünü kaydeden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte yol yapım çalışmalarına da tüm mahallelerde hız verildiğini söyledi.

 

“İLÇEMİZDEKİ YOL İHTİYAÇLARININ TÜMÜNÜ KARŞILAYACAĞIZ”

 

Gözsüz Mahallesi’nde devam eden parke taş çalışmasını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Malkara Belediyesi olarak hemşehrilerimizi Koronavirüs salgınından koruyabilmek adına kapsamlı çalışmalarımıza mesai mefhumu gözetmeksizin devam ediyoruz. Biliyoruz ki alınan önlemler ve yapılan çalışmalarla en kısa sürede bu zor günlerden kurtulacağız.  Kış aylarında oluşan kötü hava koşulları sebebiyle mahallelerimizde bozulan, yıpranan ve tamir gerektiren yolların tespitini yapıyoruz. Yaptığımız tespit çalışmalarının ardından Gözsüz mahallemizde geniş bir alanda parke taş yapım çalışmalarına başladık. Çalışmaları bizzat yerinde inceleyip, yetkililerden bilgiler aldım. En kısa sürede Gözsüz Mahallemizdeki parke taş çalışmasını tamamlayacağız. Planlamalarımız dâhilinde ilçemizdeki yol ihtiyaçlarının tümünü karşılayıp, hemşehrilerimizin hizmetine güzel günler için sunacağız. Hayat en kısa sürede normalleşecek ve bizlerde Belediye olarak görevlerimizi yerine getirmeye devam edeceğiz.” dedi.

 

Haber/Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10